Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Angelit

Az angyalok köve

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, szakrális csakra

Nyugati csillagjegy: Rák, Halak, Skorpió.

Kínai csillagjegy: Bárány, Nyúl, Disznó.

Elem: víz.

Jellegzetességei: a tudat egyik köve. A békét és testvériséget jelképezi. A neve is sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal. Elősegíti a telepatikus kommunikációt és képessé tesz a testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést. Védelmet biztosít a környezet és a test számára is, különösen elixírként használva.

Feltételezett hatásai: Lábfejen alkalmazva oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát, egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében. Különösen a tüdővel és a karral áll összeköttetésben. Enyhíti a napégéssel együtt járó fájdalmat.
Erősíti a vese működését. Használatával leapaszthatók az ödémák is. Erősíti lelki teherbírásunkat és önbizalmat ébreszt. Nagyon finom szinten egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

 

Rendezés:
Raktáron
2.700 Ft
Raktáron
3.800 Ft
Raktáron
1.500 Ft

Keresés