Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési és szállítási feltételek:

A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák. Az egyes termékeknél megadott árak, az ott feltüntetett mennyiségekre vonatkoznak.

Minimális rendelési érték nincs. Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák, az minden esetben utólag kerül felszámításra attól függően, hogy melyik szállítási és fizetési módot választod. Erről minden esetben emailben tájékoztatunk. Az áru értékéről és a postaköltségről minden esetben számlát állítunk ki.

A postaköltség összege:

     1. Postai szállítás esetén az aktuális postai díjszabás szerint kerül felszámolásra

     2. Csomagküldő szolgálat választása esetén is az aktuális díjszabás a mérvadó

     3. Foxpost csomagautomatás szállításra is van lehetőség, ebben az esetben is az aktuális díjszabást vesszük figyelembe.

     4. Utánvétes szállítás is lehetséges a korábban felsorolt szállítási formák bármelyikénél, ebben az esetben a kiválasztott szállítási formát figyelembe véve kerül felszámolásra

     5. 10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget mi álljuk (kivéve utánvét esetén)

A kiválasztott és megrendelt termékeket és azok szállítási költségét a következő módokon fizetheti:

     1. Banki előre utalással

     2. Utánvéttel

Szállítási információk:

1. A megrendelt termék/termékek postai szállítás esetén: a termékek és szállítás ellenértékét banki előre utalással vagy utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítő személynél fizetheted. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termék/termékek ára és szállítás költsége), melyet korábban emailben le is egyeztettünk.
További információk a Magyar Posta Zrt. oldalán: https://www.posta.hu/

2. A megrendelt termék/termékek csomagküldő szolgálat szállítása esetén: a termékek és szállítás ellenértékét banki előre utalással vagy utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítő személynél fizetheted. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termék/termékek ára és szállítási költsége), melyet korábban emailben le is egyeztettünk. A csomagok kézbesítése kizárólag hétköznapokon történik. Erről értesítést küldünk. Ehhez kérjük, minden esetben adj meg telefonszámot is, hogy a futár munkáját segítsük.
További információk GLS futárszolgálat oldalán: https://gls-group.eu/HU/hu/home

3. A megrendelt termék/termékek FOXPOST csomagautomatás szállítás esetén: az online megrendelt termékeket egyszerűen és időtakarékosan (akár a napi bevásárlással összekötve) veheted át a FOXPOST csomagautomaták segítségével. Az automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, csak válaszd ki azt a bevásárlóközpontot, ahol neked a legkényelmesebb a csomag átvétele. Ehhez kérünk, minden esetben adj meg mobiltelefonszámot is. Ez azért fontos, mert erre a számra fogsz kapni egy kizárólag számodra hozzáférhető egyedi kódot, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. A csomag átvételére megérkezéstől számítva 3 napod van! Ez egy igazán egyszerű és kényelmes megoldás.
További információk a FOXPOST oldalán: https://foxpost.hu/

4. A megrendelt termék/termékek utánvételes fizetési forma esetén: a termékek és szállítás ellenértékét utánvétes fizetés választása esetén a kézbesítő személynél fizetheted. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz (termék/termékek ára és szállítási költsége), melyet korábban emailben le is egyeztettünk. Utánvételes fizetés a korábban felsorolt szállítási formák bármelyikénél lehetséges.
További információk a Magyar Posta Zrt. oldalán: https://www.posta.hu/
További információk GLS futárszolgálat oldalán: https://gls-group.eu/HU/hu/home
További információk a FOXPOST oldalán: https://foxpost.hu/

5. 10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget mi álljuk (kivéve utánvételes fizetési formánál): nincs más teendőd, csak a megadott összeg felett vásárolni és a postaköltséget átvállaljuk, bármely szállítási lehetőséget is választod. Kivéve az utánvétel többletköltségét, azt minden esetben a vevő fizeti.

Szállítási költségek:

1. Házhoz szállítás (MPL, GLS)
     10000 Ft felett ingyenes (kivéve utánvét esetén)
     10000 Ft alatt 685 Ft-3000 Ft között
     Utánvét: - GLS esetén: szállítási költség +500 Ft (30000 ft- ig)
                   - MPL esetén: 3245 Ft-tól (2 kg-ig)

2. Postán maradó
     10000 Ft felett ingyenes (kivéve utánvét esetén)
     10000 Ft alatt 1525 Ft (2 kg-ig)
     Utánvét: 2215 Ft-tól (2 kg- ig)

3. FOXPOST csomagautomata
     10000 Ft felett ingyenes (kivéve utánvét esetén)
     10000 Ft alatt 1199 Ft- 1699 Ft között
     Utánvét: +290 Ft (10000 Ft-ig), +340 Ft (10001-30000 Ft között), +450 Ft (30001- 50000 Ft között), +690 Ft (50001- 100000 Ft között)

Kérünk, hogy kizárólag abban az esetben rendeld meg a kiválasztott termékeket, amennyiben a csomagot valóban át tudod, vagy át szeretnéd venni. A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre utalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

 

Keresés