Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Larimár

Az új idők köve

Hozzárendelhető:

Csakra: Torokcsakra.

Nyugati csillagjegy: Oroszlán.

Kínai csillagjegy: Majom

Elem: víz

Szín: a kékestől a zöldesfehérig.

Feltételezett hatásai: harmonizálja és fokozza a szervezet öngyógyító erőit. Erős hatása van a fej, a torok és a mellkas területére. Élénkíti az agy tevékenységét. Erőt ad ötleteink megvalósításához, segíti a szellemi növekedést. Kilendít passzivitásunkból, javítja tetterőnket. Belső nyugalmat ad. A félelem, a szenvedés, és az eltúlzott érzelmek feloldásában segít. Belső nyugalmat ad.

 Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.000 Ft
Kb. 1,2 cm széles és 1,4 cm hosszú, 0,7 cm magas, kb. 2-3 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.200 Ft
A medálok kb. 1,5-2,5 cm-esek, kb. 1-3 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
3.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
12.000 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
13.000 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron

Keresés