Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pietersit

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, homlokcsakra

Nyugati csillagjegy: Oroszlán

Kínai csillagjegy: majom

Elem: föld

Szín: kékesfekete, sárgásbarna, átlátszatlan.

Mineralógia: a pietersit sólyom - és tigrisszemből kvarc által összeragasztott breccsa. Ennek köszönheti a krokidolitrostokból álló tarka foltjait.

Feltételezett hatásai: a stressz által okozott betegségek, (nyomás a gyomorban, fejfájás, keringési problémák, erős szívdobogás, belső konfliktusok, zavartság) kezelésére használjuk. Erősíti és nyugtatja a szívet, belső nyugalmat ad. Rezgése stabilitást kölcsönöz, és segít, hogy problémáinkkal szemben semleges álláspontra tudjunk helyezkedni ahelyett, hogy elmerülnénk bennük. segít, hogy a nehéz élethelyzeteket is hideg fejjel vészeljük át.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés