Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zoizit

Hozzárendelhető:

Nyugati csillagjegy: Ikrek.

Kínai csillagjegy:

Elem: föld, tűz

Szín: zöld

Mineralógia: Zoizit bázisos magmatitok metamorfózisa során jön létre. Durva tömegeket alkot, zöld színét pedig a benne lerakódott krómnak és vanádiumnak köszönheti. Néha rubinzárványokat is tartalmaz.

Feltételezett hatásai: here és petefészek megbetegedések esetén segít. Fokozza a termékenységet, rubinnal együtt használva a potenciát is. Méregteleníti a szöveteket, semlegesíti a túlsavasodást, serkenti a sejtek regenerálódását. Gyulladásgátló hatása mellett serkenti az immunrendszert is. Ízületi gyulladásnál is segít. Csökkenti a koleszterinszintet.

Lelkileg: a betegségek vagy súlyos megterhelés utáni lábadozást, erőgyűjtést támogatja. Segít újra felfedezni, megélni és kifejezésre juttatni a kiöntött érzéseket.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
1.500 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.800 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.000 Ft
Kb. 2 cm széles és 2,5 cm hosszú, 1,5 cm magas, kb. 10-15 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.000 Ft
A medálok kb. 2-3 cm-esek, kb. 5-7 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés