Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerafinit

Hozzárendelhető:

Csillagjegy: Rák, Skorpió, Halak

Csakra: szívcsakra

Feltételezett hatásai: Működése finom szinten érvényesül a legjobban. Élénkíti a gerincoszlopot és éteri testhez való kötődése egészen a nyakig oldja az izomfeszültséget. Hasznos a megfázás kezelésére és elősegíti a fogyást. A harmadik szemre téve vagy meditációhoz használva a spirituális megvilágosodás köve. Kitűnő az öngyógyító folyamatok beindítására. Kapcsolatot hoz létre az angyalokkal. Gyengéden tisztítja a szívcsakrát, megnyitja a szeretet előtt.

 Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
4.500 Ft
Kb. 2 cm széles és 2,5 cm hosszú, 1,8 cm magas, kb. 10-15 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés