Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tektit

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, koronacsakra

Nyugati csillagjegy: Kos. Rák

Kínai csillagjegy: Sárkány, Bárány, 

Elem: levegő

Szín: feketés, az áttetszőtől az átlátszatlanig.

Sajátosságai: a tektit meteoritbecsapódások során került a Földre. Igen nagy energiájú kö, nem mindenki képes közeli viselésére. Nem ritka, hogy valakit szédülés fog el, amikor kézbe veszi. Energiája nagyobb távolságokat is képes áthidalni.

Feltételezett hatásai: a vérképre hat, alkalmazható anémia esetén is. Véd a fertőzésektől és a fertőző betegségektől. Emellett gondoskodik a sejtek regenerációjáról is. Használatával jobban átérezzük és megértjük a természettel való együttműködést. Elvezethet a tisztánlátásig is. Akiben nagyon erős a jövőtől való félelem, annak érdemes tektitet használnia, mivel a tektit megszünteti a félelmet, s megmutatja, hol tudjuk magunk szabályozni életünk folyását, s hogyan alakíthatjuk mi magunk az eseményeket.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés