Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aragonit

Hozzárendelhető:

Csakra: gyökércsakra, napfonat-csakra

Nyugati csillagjegy: Bak

Kínai csillagjegy: Bivaly

Elem: levegő

Szín: fehér, sárga, kékes, színtelen - de más színekben is előfordulhat, átlátszótól az áttetszőig.

Feltételezett hatásai: nagyrészt kálciumból áll, ezért elősegíti a kálcium anyagcserét. Ez az ásvány a csontozat, a véralvadás és az idegrostok szempontjából fontos. Hatáskörébe tartozik egyebek mellett a szívverés egyenletességének szabályozása, de fontos szerepet játszik a test vasfelvételében is. A test minden részét energiával látja el. Lelki síkon hatásos az idegesség ellen, s a belső egyensúly megtalálásához vezet.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
6.000 Ft
Csiszolatlan, 9,9×8,9×6,6 cm-es kristályos aragonit Marokkóból.
Raktáron
1.000 Ft

Kb. 3×4 cm-es csiszolatlan, kristályos aragonit Marokkóból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
4.000 Ft
Kb. 13×18 mm-es aragonit kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
14.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 5,1 cm hosszú, 3,3 cm széles és 0,5 cm vastag. 
Raktáron
16.000 Ft
Egyedileg csiszolt kaboson, fúrt nemesacél fémmel. Szerelékkel 5,8 cm hosszú, 2,6 cm széles és 0,7 cm vastag. 
Raktáron

Keresés