Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csaroit

Hozzárendelhető:

Csakra: Homlokcsakra.

Nyugati csillagjegy: Skorpió, Nyilas,

Kínai csillagjegy: Disznó, Patkány

Elem: levegő

Szín: az orgonától az ibolyáig, áttetszőtől az átlátszatlanig

Feltételezett hatásai: erősíti immunrendszerünket, pozitív hatással van anyagcserénkre és a sejtekre. Használatával megelőzhető a rosszindulatú sejtek kialakulása. Csillapítja a fájdalmat. Nyugodt, mély, pihentető alvást biztosít. Javítja az intuíciót és segít visszaemlékezni álmainkra. Harmonizálja lelkiállapotunkat, és erősíti az idegeket. Segít feldolgozni a minket ért stresszt.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
5.000 Ft
Kb. 13×18 mm-es csaroit kaboson, állítható méretű nemesacél foglalatban. A kép illusztráció, a kaboson mintája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
11.000 Ft
10 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
6.000 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
6.500 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron

Keresés