Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rózsakvarc

A szerelem köve

Hozzárendelhető:

Csakra: szívcsakra

Csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg

Indián csillagjegy: Harkály

Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya

Elem: levegő (némi föld)

Színe: halvány rózsaszín átlátszó, áttetsző

Mineralógia: a rózsakvarc primer elv szerint, friss pegmatitokban jön létre, és ennek megfelelően durva tömegeket alkot. Csak nagyon ritkán hoz létre kristálycsoportokat hidrotermális képződés útján.

Feltételezett hatásai: a rózsakvarc a legismertebb kövek közé tartozik, s ennek talán sokoldalú hatása a magyarázata. Viselhetjük testünkön, de elhelyezhetjük a minket körülvevő térben is.
A lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, mágneses mezők abszorbeálása, használhatjuk kelések ellen, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében. Vérszegénység ellen, angina pectoris (szívtáji fájdalom) esetében, félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, erősíti az ereket, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot. Mozgási és egyensúlyi zavaroknál, vérömlenyek, kék foltok ellen, vérbetegségeknél, vérrák (leukémia) esetén is, petefészekgyulladásnál, petevezetékgyulladásnál, vastagbélbetegségeknél, női betegségek esetén, termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, izgatottságnál. Javítja a szövetek vérellátását, visszaadja a lelki egyensúlyt, erősíti a szívet, megelőzi a szívbajokat, aktiválja és harmonizálja a szívcsakrát szívrohamnál, szívritmuszavaroknál.
Növeli a bátorságot, fokozza a szeretetet, szerelmi bánat ellen, menstruációs zavaroknál, migrénnél, negatív rezgések és energiák ellen. Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében és segíti az alkotó gondolatokat. Hatásos idegfeszültség esetén. Elbizakodottság ellen is hatásos.
Fokozza az önmagunk iránti szeretetett, megerősíti a szívet, a szeretőkészséget, a romantika iránti érzéket és vágyat.

Mitológia: évszázadok óta tekintik a termékenység kövének, éppúgy használták női betegségek és szívpanaszok gyógyítására - utóbbi esetében a tényleges mellett átvitt értelemben is, azaz szerelmi varázslatokhoz.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
400 Ft

Kb. 3×4 cm-es csiszolatlan  rózsakvarc tömb Brazíliából. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron
900 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.200 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
3.500 Ft
4 mm-es fazettált golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben, nemesacél köztessel.
Raktáron
1.200 Ft
5 - 7 mm-es szabálytalan szemekből készült rugalmas karkötő, választható méretben.
Raktáron
1.200 Ft
Kb. 3,5 cm széles és 4 cm hosszú, kb. 20-25 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
500 Ft
A medálok kb. 2-3 cm-esek, kb. 4-7 g. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
800 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
300 Ft
Kb. 1,5 cm széles és 2 cm hosszú, 1 cm magas, kb. 5 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron
1.000 Ft
Kb. 2,7 cm széles és 3,5 cm hosszú, 2,5 cm magas, kb. 30-35 g. A kép illusztráció, a marokkő kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés