Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shungit

Szín: fekete

Sajátossága: a shungit egyedül az észak- oroszországi Karéliában található meg. A legalább kétmillió éves shungit akkor alakult ki, amikor a szerves élet még nem született meg, jóllehet a szén alapú ásványok általában lebomlott szerves anyagból, például ősi erdőkből keletkeznek. A shungit gyakorlatilag a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből áll. Ezek a fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát, mivel kiváló geotermikus és elektromágneses vezetők, és mégis kivédek az elektromágneses frekvenciájú kibocsátásokat.

Feltételezett hatásai: segíti a sejtek anyagcseréjét, jótékonyan hat a neurotranszmitterekre, az immunrendszerre, az emésztésre és a kiválasztás rendszerére, serkenti az enzimtermelődést, és fájdalomcsillapító hatású. Méregtelenítő, antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antihisztamin hatású.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés