Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shungit

Szín: fekete

Sajátossága: a shungit egyedül az észak- oroszországi Karéliában található meg. A legalább kétmillió éves shungit akkor alakult ki, amikor a szerves élet még nem született meg, jóllehet a szén alapú ásványok általában lebomlott szerves anyagból, például ősi erdőkből keletkeznek. A shungit gyakorlatilag a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből áll. Ezek a fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát, mivel kiváló geotermikus és elektromágneses vezetők, és mégis kivédek az elektromágneses frekvenciájú kibocsátásokat.

Feltételezett hatásai: segíti a sejtek anyagcseréjét, jótékonyan hat a neurotranszmitterekre, az immunrendszerre, az emésztésre és a kiválasztás rendszerére, serkenti az enzimtermelődést, és fájdalomcsillapító hatású. Méregtelenítő, antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antihisztamin hatású.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

Rendezés:
1.000 Ft
Tömbös shungit 3×3 cm-es plexidobozban Oroszországból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.
Raktáron
500 Ft

Kb. 2,5×2,5 cm-es csiszolatlan  shungit tömb Oroszországból. A kép illusztráció, az ásvány kis mértékben eltérhet a képen láthatótól.

Raktáron

Keresés