Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szuper 7-es

Hozzárendelhető:

Csillagjegy: mindegyik csillagjegy

Tulajdonsága: Hegyikristály, Ametiszt, Füstkvarc, Rutil, Kakoxenit, Geothit és Lepidocrocit ásványok együttese.

Színe: lila, barnás és sárgás zárványokkal.

Feltételezett hatásai: Ötvözi az ametiszt spirituális és védelmező tulajdonságait, a füstkvarc tisztító és védelmező tulajdonságait a rutilkvarc, a goethit, a lepidokrokit és a kakoxén energiaserkentő vonásait. Rendkívül hasznos, mivel kiegyensúlyozza a testet. Serkenti a természetes gyógyítórendszert, gyógyítja a sejtmemóriát. Támogatja az immunrendszert, bőrt és a csontokat. Támogatja és erősíti a közelében lévő többi kristály rezgését. A béke, a biztonság és az összekapcsolódás érzésével ajándékoz meg.

Források: Judy Hall- Kristálybiblia 1-2-3; Sonja Heider- Gyógyító kövek könyve; Michael Gienger- A kristálygyógyászat tankönyve

Figyelem! Az ásványok és kristályok ezoterikus felhasználása évezredek óta igazán kedvelt. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást jegyeztek le róluk. Így mi is ezeket a jelentősebb könyveket használtuk a leírásaink készítésekor. De nagyon FONTOS(!), hogy a kristályok alternatív felhasználása a gyógyászatban nem helyettesíti a modern orvostudományt és a gyógyszeres kezelést! Így arra kérjük, ha beteg, akkor öngyógyítás helyett forduljon szakemberhez!

 

Rendezés:
3.000 Ft
6 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
4.000 Ft
8 mm-es golyókból készült rugalmas karkötő, választható méretben és tetszőleges nemesacél köztessel.
Raktáron
1.000 Ft
Az angyal 6 és 8 mm-es golyókból készül, a szárny mintája választható. A kép illusztráció, a medál kis mértékben eltérhet a képen láthatótól!
Raktáron

Keresés